Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιτριόλι: «Θα τη θυμηθώ»! Η 34χρονη αρχίζει να θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές

Η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι, το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην Καλλιθέα, μίλησε ξανά στους αστυ...

βιτριόλι

Η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι, το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην Καλλιθέα, μίλησε ξανά στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνομίλησε με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από το νοσοκομείο για τις στιγμές που προηγήθηκαν της επίθεσης με το βιτριόλι.




Ο ΣΚΑΪ, επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, τονίζει πως η άτυχη γυναίκα ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της σχετικά με τα γεγονότα.

Μετά το αρχικό σοκ αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες στιγμές μετά την βάρβαρη επίθεση
Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, φαίνονται οι στιγμές αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη γυναίκα, στην Καλλιθέα.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.