Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΒΗΛΏΣΗ...!!! Πάρτι με χανούμισσες και 250 καλεσμένους σε... εκκλησία στη Μύκονο...!! Αν γινόταν σε τζαμί θα χαλούσε ο κόσμος...!!!

Σάλος έχει ξεσπάσει λόγω ενός πάρτι που διοργανώθηκε σε εκκλησία της Μυκόνου, με χανούμισσες και περίπου 250 καλεσμένους, σύμφωνα με τ...



Σάλος έχει ξεσπάσει λόγω ενός πάρτι που διοργανώθηκε σε εκκλησία της Μυκόνου, με χανούμισσες και περίπου 250 καλεσμένους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.




Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε «παρέλαση» από τοπικούς άρχοντες του νησιού των Ανέμων. Μέλη πασίγνωστης οικογένειας της Μυκόνου, αγνόησαν τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και μετέτρεψαν την εκκλησία στην Άνω Μερά το βράδυ του Σαββάτου, 23 Μαΐου, σε "μπουζουξίδικο".

Μάλιστα δύο Μυκονιάτισσες έκαναν και στριπτίζ κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν αντέδρασε όταν οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να... ξεφορτωθούν τα περιττά ρούχα, χορεύοντας παράλληλα. Αντίθετα, δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες.

Το πάρτι οργανώθηκε για να γιορτάσουν την απόλυση δύο μελών της οικογένειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Κάποιες φωτογραφίες από την βραδιά δημοσιεύθηκαν στα social media, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το σούσουρο στο νησί. Το πάρτι κράτησε έως τις 6 το πρωί, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα αρκετοί ηλικιωμένοι κάτοικοι του νησιού ενοχλήθηκαν, καθώς δεν μπόρεσαν να κλείσουν μάτι λόγω της δυνατής μουσικής.