Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κόλαση στη Νέα Υόρκη! Εκατοντάδες στους δρόμους για την κηδεία Ραβίνου! Οργή του δημάρχου (vid)

Την ώρα που η Νέα Υόρκη είναι η χειρότερα χτυπημένη πολιτεία των ΗΠΑ από τον κορονοϊό, εκατοντάδες Ορθόδοξοι Εβραίοι βγήκαν στους δρόμους να...

Την ώρα που η Νέα Υόρκη είναι η χειρότερα χτυπημένη πολιτεία των ΗΠΑ από τον κορονοϊό, εκατοντάδες Ορθόδοξοι Εβραίοι βγήκαν στους δρόμους να θρηνήσουν τον χαμό Ραβίνου, από κορονοϊό.




Απίστευτες εικόνες στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης όταν εκατοντάδες Ορθόδοξοι Εβραίοι βγήκαν στους δρόμους του Γουίλιαμσμπεργκ για να θρηνήσουν τον χαμό ενός ραβίνου ο οποίος πέθανε από τον κορονοϊό!

Ο Δήμαρχος της πόλης βλέποντας τις απαράδεκτες αυτές εικόνες εν μέσω πανδημίας κορονοϊού διέταξε την αστυνομία να κάνει συλλήψεις και να μην δείξει καμία ανοχή.

Ο ίδιος ο Μπιλ Ντε Μπλάζιο εμφανίστηκε στο σημείο και απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι θα συλληφθούν αφού παραβιάζουν τους όρους της απόστασης που έχουν επιβληθεί.

Πήγε ο ίδιος στο σημείο για να σταματήσει αυτή η συγκέντρωση μόλις είδε τις εικόνες να κάνουν τον γύρω των social media.

Οι εντολές του δημάρχου της Νέας Υόρκης προκάλεσαν τις αντιδράσεις των ορθόδοξων εβραίων κατηγορώντας τον για ρατσιστική συμπεριφορά και διακρίσεις!

Δείτε τις απίστευτες εικόνες