Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΑΕΙ το Ελληνικό Πρωτάθλημα... Ομόφωνο αίτημα της Super League προς την Κυβέρνηση για την επανέναρξη του

Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την κυβέρνηση την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι απέστειλε επιστολή προς την κυβέρν...

Ολυμπιακός - Άρης: Το όνομα του Καφού βρίσκεται στο... - Sportdog ...

Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την κυβέρνηση την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι απέστειλε επιστολή προς την κυβέρνηση με την οποία ζητείται το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων των ΠΑΕ ώστε αρχικά να επιτραπούν οι προπονήσεις και εν συνέχεια (σε εύλογο διάστημα) να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Η Super League σκοπεύει να συνεδριάσει εκ νέου για να πάρει οριστικές πλέον αποφάσεις, το αργότερο ως τις 18 Μαΐου.




Αν μέχρι τότε, άλλωστε, δεν έχουν ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις οι ΠΑΕ, τότε πολύ δύσκολα θα υπάρξει χρόνος για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, τα πλέι άουτ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η απόφαση που εν τέλει ομόφωνα πήρε το Δ.Σ. του συνεταιρισμού, αναφέρει τα εξής:
«Εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος του Δ.Σ. να υποβάλλει αίτημα προς την κυβέρνηση και κάθε άλλη αρμόδια αρχή περί του να επιτραπούν πρώτα οι ατομικές και εν συνεχεία οι ομαδικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ομάδων.

»Πρόθεση του συνόλου των ομάδων είναι να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα υπό ένα πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με τη διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών και την ύπαρξη επαρκούς πρότερου χρόνου προπονήσεων πριν την έναρξη των αγώνων.

»Το Δ.Σ. θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα λάβει τυχόν αποφάσεις το αργότερο μέχρι τις 18/5».

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με το άνοιγμα των εγκαταστάσεων και την ατομική ή/και ομαδική άθληση/προπόνηση σε αυτές, θα γίνουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση αύριο το απόγευμα.