Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Guardian: Η Τουρκία παρουσιάζει τον ταχύτερα αυξανόμενο ρυθμό κρουσμάτων στον κόσμο

Ο αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στην Τουρκία αυξάνεται τουλάχιστον κατά 3.000 την ημέρα, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ξεπε...



Ο αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στην Τουρκία αυξάνεται τουλάχιστον κατά 3.000 την ημέρα, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ξεπερνά τις 30.000 από τον πρώτο θετικό ασθενή πριν από τέσσερις εβδομάδες, επισημαίνει σε δημοσίευμά της η Guardian.





Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος, οι θάνατοι που έχουν αναφερθεί παραμένουν σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα από άλλες σφοδρά πληγείσες χώρες, ωστόσο οι αριθμοί δείχνουν ότι η Τουρκία έχει τον ταχύτερα αυξανόμενο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στον κόσμο.

«Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που συνήθως δεν διστάζει να ακολουθήσει αυστηρές τακτικές, παραμένει ασυγκίνητος στις εκκλήσεις ιατρικών ενώσεων και πολιτικών της αντιπολίτευσης να δώσει εντολή στον κόσμο να σταματήσει να πηγαίνει στη δουλειά και να μείνει σπίτι, επιμένοντας ότι οι τροχοί της οικονομίας πρέπει να συνεχίσουν να γυρίζουν» αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.