Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φάρσαλα: Ελευθέρωσαν τα πιτ μπουλ για να κατασπαράξουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ που πήγαν να κόψουν το ρεύμα!

Σύμφωνα με τους τεχνικούς και βάσει των όσων καταγράφονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», οι τελευταίοι προπηλακίστηκαν από τον π...


Σύμφωνα με τους τεχνικούς και βάσει των όσων καταγράφονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», οι τελευταίοι προπηλακίστηκαν από τον πατέρα και τον γιο, οι οποίοι σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος δεν δί­στασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ δίνοντας… «εντολή να τους κατασπαράξουν».

Το πρωτοφανή περιστατικό έγινε προχθές σε χωριό των Φαρσάλων στις 10.30 το πρωί στο σπίτι των δραστών, όταν οι τεχνικοί επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.


Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».


Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.