Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στις έρευνες για το καναδικό ελικόπτερο Την εντολή έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έπειτα από έγκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικολάου Παναγιωτόπουλου κατόπιν σχετικών αιτημάτων των ιταλικών Αρχών. Με ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που εξελίσσεται δυτικά της Κεφαλονιάς εντός FIR Ρώμης, λόγω πτώσης ελικοπτέρου των καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων στη θάλασσα, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ. Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μάσκες: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Ποιο θα είναι το κόστος για μια μέση οικογένεια - Ειδήσεις Από που πρέπει να προμηθευόμαστε τις μάσκες για να πληρούν τις προδιαγραφές και να είμαστε ασφαλείς. Πως πρέπει να τις φοράμε και πόσο κοστίζουν. Ειδικός εξηγεί στο newsit.gr. newsit.gr Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 - Ειδήσεις Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; newsit.gr Η Μαρία Σολωμού άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό - «Είσαι γυμνή καλέ!» - Ειδήσεις ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού άφησε “κόκκαλο” τον Νίκο Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του! «Είσαι γυμνή καλέ» Έβαλε.... φωτιά στον αέρα newsit.gr Ομογενής ιερέας στο newsit.gr: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω από τον κορονοϊό - Ειδήσεις newsit.gr Ο κορονοϊός "κρύβεται" στις τουαλέτες των νοσοκομείων και στα ρούχα – Νέα αποκαλυπτική μελέτη - Ειδήσεις newsit.gr

Με ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην επ...


Με ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που εξελίσσεται δυτικά της Κεφαλονιάς εντός FIR Ρώμης, λόγω πτώσης ελικοπτέρου των καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων στη θάλασσα, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.






Το ελικόπτερο S – 70B AEGEAN HAWK με τετραμελές πλήρωμα και έναν διασώστη συμμετέχει στις έρευνες από τις 06:30 το πρωί, ενώ το αεροσκάφος C-130 θα συμμετάσχει στην επιχείρηση από την 17:30 μ.μ.

Την εντολή έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έπειτα από έγκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικολάου Παναγιωτόπουλου κατόπιν σχετικών αιτημάτων των ιταλικών Αρχών.

Η επιχείρηση SAR τελεί υπό τον συντονισμό του Ιταλικού MARITIME RESCUE COORDINATION CENTER (MRCC), καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.