Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκάρει η Γερμανίδα μιλώντας για την φρίκη στην Αχαρνών – Το φλερτ από το facebook εξελίχθηκε σε εφιάλτη

Μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας έρχεται στο φως καθώς Έλληνας μαστροπός κρατούσε φυλακισμένες σε διαμέρισμα στην Αχαρν...


Μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας έρχεται στο φως καθώς Έλληνας μαστροπός κρατούσε φυλακισμένες σε διαμέρισμα στην Αχαρνών τουλάχιστον δυο γυναίκες.




Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Κ. Ντούμας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μία γυναίκα εθεάθη από περίοικους να φωνάζει σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

Όπως αποδείχτηκε δύο Γερμανίδες ζούσαν έναν εφιάλτη καθώς ένας άνδρας φέρεται να τις κρατούσε φυλακισμένες και να τις εξέδιδε.

Όπως σημείωσε ο κ. Ντούμας ο άνδρας φέρεται να χορηγούσε ναρκωτικά στις γυναίκες για να μπορεί να τις εκμεταλλεύεται ενώ όπως συμπλήρωσε είχε ανεβάσει και αγγελία σε ιστοσελίδα αντίστοιχου περιεχομένου.

Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη κρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά έγγραφα των δύο γυναικών γερμανικής υπηκοότητας.

Η μία εκ των δύο φυλακισμένων γυναικών βρήκε ευκαιρία χθες το βράδυ, βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον φερόμενο μαστροπό.

Στους αστυνομικούς είπε ότι γνώρισε τον 37χρονο τον Φεβρουάριο μέσα από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ότι είχαν καθημερινή επαφή και είχε αναπτυχθεί μία σχέση εμπιστοσύνης.

Μόλις όμως ήρθε στην Ελλάδα ο άνδρας της άρπαξε το διαβατήριο, τη φυλάκισε στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου και την εξέδιδε.

Μάλιστα, της είχε δημιουργήσει προφίλ σε σελίδα ερωτικών αγγελιών, αλλάζοντας την ηλικία της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο διαμέρισμα βρέθηκαν ναρκωτικά, καθώς επίσης και ιδιόχειρες σημειώσεις για ραντεβού, πελάτες και τιμές. Τέλος, στη 42χρονη γυναίκα από τη Γερμανία παρέχεται αρωγή και ψυχολογική υποστήριξη, μέχρις ότου νιώσει έτοιμη να επιστρέψει στην πατρίδα της!