Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είστε ηλίθιοι, προσπαθώ να σώσω τον κ@@@ σας» - Καθηγήτρια τα χώνει και ρίχνει κατάρα σε μαθητές «να πεθάνετε από Covid-19»

Ανεκδιήγητο ήταν το ξέσπασμα μιας καθηγήτριας στο Νιού Τζέρσεϊ εναντίον μαθητών, οι οποίοι παραβίαζαν τις οδηγίες για παραμονή στο σπίτι. ...


Ανεκδιήγητο ήταν το ξέσπασμα μιας καθηγήτριας στο Νιού Τζέρσεϊ εναντίον μαθητών, οι οποίοι παραβίαζαν τις οδηγίες για παραμονή στο σπίτι.






Το κλιπάκι που κυκλοφόρησε στα social media Tik Tok και Snapchat, καταγράφηκε από τους ίδιους τους μαθητές και δείχνει την καθηγήτρια να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο της, στο Χάμιλτον του Νιού Τζέρσεϊ, να πλησιάζει σε έναν φράχτη και να φωνάζει προς τα δυο παιδιά, τα οποία σύμφωνα με όσα ανέφεραν, είχαν βγει έξω για να παίξουν ποδόσφαιρο: «Τα πάρκα έχουν κλείσει όπως και ολόκληρη η περιοχή. Βάλτε το καλά μέσα στο χοντρό κεφάλι σας. Εσείς είστε ο λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση, είστε το πρόβλημα και όχι η λύση. Συνεχίστε να με βιντεοσκοπείτε, σε ποιον θα το δείξετε; Ανεβάστε με στα social media».

Η καθηγήτρια δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε λέγοντας: «Είστε ηλίθιοι και κάνετε λάθος πράγματα. Προσπαθώ να σώσω τον κ..ο σας και τις ζωές σας. Ας πεθάνετε όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εύχομαι και οι δυο να κολλήσετε κορονοϊο και να πεθάνετε και οι δυο σας, με επώδυνο τρόπο».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η καθηγήτρια ζει δίπλα σε ένα πάρκο και συχνά - πυκνά καταφέρεται εναντίον όσων δεν τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Οι μαθητές παραδέχτηκαν ότι δεν έπρεπε να ήταν στο πάρκο, αλλά σοκαρίστηκαν όταν η καθηγήτριά τους ευχήθηκε «να πεθάνουν».

Έρευνα για το περιστατικό, πραγματοποιεί ο σχολικός επιθεωρητής της περιοχής.

Ο δήμαρχος του Χάμιλτον, Τζεφ Μάρτιν παραδέχθηκε ότι δεν είχε δει το βίντεο, αλλά καταδίκασε τα σχόλια, καθώς «κανείς δεν πρέπει να επιθυμεί θάνατο ή κακό σε ανθρώπους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Έχουμε τουλάχιστον 50 άτομα που έχουν πεθάνει από τον κορονοϊό»