Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αστυνομικός στην Καλιφόρνια που ανάρρωσε από τον COVID-19 δωρίζει τα αντισώματά του

Ένας αστυνομικός στο Burlingame ανέκαμψε πρόσφατα από τον COVID-19 – είχε βγει θετικός στις αρχές Μαρτίου. Τώρα προσπαθεί να βοηθήσει άλλου...


Ένας αστυνομικός στο Burlingame ανέκαμψε πρόσφατα από τον COVID-19 – είχε βγει θετικός στις αρχές Μαρτίου. Τώρα προσπαθεί να βοηθήσει άλλους που ενδέχεται να προσβληθούν από τον νέο ιό.






Σύμφωνα με το KGO-TV, ο αστυνομικός Steve Vega ήταν αρκετά τυχερός που δεν είχε νοσηλευτεί, αλλά όπως λέει ο ίδιος η ανάρρωση του στο σπίτι δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Τώρα που επέστρεψε στην καθημερινότητά μετά από πολλές ημέρες αγωνίας, ο αστυνομικός Vega είναι πρόθυμος να δωρίσει τα αντισώματά του με την ελπίδα να θεραπεύσει άλλους ασθενείς με COVID-19. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που είναι υπό εξέταση.

Πιο συγκεκριμένα διάφορα ερευνητικά εργαστήρια και εταιρείες ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το "Science", έχουν αποδυθεί σε ένα αγώνα να αναπτύξουν τέτοια τεστ αντισωμάτων.

Πρόκειται για τεστ που θα μπορούν να εντοπίσουν ασθενείς που έχουν πια αναρρώσει από τη νόσο και οι οποίοι θα μπορούσαν πιθανόν να δωρίσουν τον πλούσιο σε αντισώματα ορό του αίματος τους, ώστε να βοηθήσουν ασθενείς που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.