Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΩΡΑ... Συναγερμός στην Κυβέρνηση: Ανησυχία για το Ραμαζάνι - Θα «σκάσει» υγειονομική «βόμβα»;

Η σταδιακή άρση των μέτρων θα αρχίσει στις 4 Μαΐου. Τα αυστηρά μέτρα θα εφαρμοστούν την Πρωτομαγιά - δεν θα γίνει ο συνήθης εορτασμός μ...

ραμαζάνι

Η σταδιακή άρση των μέτρων θα αρχίσει στις 4 Μαΐου. Τα αυστηρά μέτρα θα εφαρμοστούν την Πρωτομαγιά - δεν θα γίνει ο συνήθης εορτασμός με τις πορείες. Δεν θα είναι ελεύθερος στο επίπεδο των συναθροίσεων και ο εορτασμός του Ραμαζανίου που αρχίζει στις 23 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 23 Μαΐου.






Η αστυνομία επεξεργάζεται επιχειρησιακό σχέδιο και για τις δυο περιπτώσεις και ιδιαίτερα για το Ραμαζάνι προκειμένου να αντιμετωπίσει απείθεια και συνωστισμό στα τζαμιά που βρίσκονται ακόμη και σε υπόγεια πολυκατοικιών, η οποία θα μπορούσε να στοιχίσει στην τιτάνια προσπάθεια για την εξάλειψη των κρουσμάτων στη χώρα.

Οι περιοχές όπου υπάρχει πυκνότητα Μουσουλμάνων σε όλη τη χώρα (Θράκη, φομες μεταναστών κλπ) βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ και θα επιτηρούνται αυστηρά. Δεν θα υπάρξει ελαστική αντιμετώπιση καθώς προηγήθηκε το Πάσχα στο οποίο η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και οι Χριστιανοί στην συντριπτική πλειονότητα τους επέδειξαν συμμόρφωση στα μέτρα.