Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...!!! Πώς μπορεί το πλεξιγκλάς να «σώσει» το καλοκαίρι – Τα τελευταία σχέδια...

Ταξιδιωτικές μεταφορές, εστιατόρια, και συνολικότερα ο χώρος της εστίασης ψάχνουν τρόπους για να προσελκύσουν κόσμο εν μέσω της εξάπλωσης τ...


Ταξιδιωτικές μεταφορές, εστιατόρια, και συνολικότερα ο χώρος της εστίασης ψάχνουν τρόπους για να προσελκύσουν κόσμο εν μέσω της εξάπλωσης του κορωνοϊού - Τι προτείνει μια εταιρεία διακόσμησης χώρων




Την ώρα που πολλές χώρες εξετάζουν ή ακόμα και λαμβάνουν μέτρα μερικής άρσης των περιορισμών του lockdown λογω κορωνοϊού, μια προσπάθεια που αποσκοπεί στην επανέναρξη της οικονομίας τους φαίνεται ότι είναι το πλέξιγκλας. Ένα υλικό -το μεγάλο στοίχημα για πολλούς επιχειρηματίες εν όψει του καλοκαιριού- το οποίο θα προστατεύει τον κόσμο από τη μετάδωση του κορωνοϊού.

Ο κλάδος του τουρισμού έχει δεχθεί ανεπανόρθωτο πλήγμα λόγω της εξάπλωσης του ιού με αποτέλεσμα να προσπαθεί να «κτίσει» εναλλακτικές με σκοπό να σώσει έστω ένα κομμάτι από τη ζημιά που έχει δεχθεί.

Ταξιδιωτικές μεταφορές, εστιατόρια, και συνολικότερα ο χώρος της εστίασης προσπαθούν να βρουν «καινοτόμους» τρόπους ώστε να προσεγγίσουν πελάτες οι οποίοι δεν θα κινδυνεύουν λόγω έλλειψης του social distancing λόγω του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Μια τέτοια λύση θα μπορούσε να είναι ένα «κελί» από πλεξιγκλάς. Πρόκειται για ένα μεγάλο κουτί το οποίο θα τοποθετηθεί γύρω από τα καθίσματα των παραθεριστών, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα και ταυτόχρονα να μην ανησυχούν ότι μπορεί να κολλήσουν από τους δίπλα. Ένα τέτοιο σενάριο φαίνεται ότι επεξεργάζεται ο τουριστικός κλάδος στην Ιταλία, σύμφωνα με την εφημερίδα la Repubblica.

Τα κουτιά έχουν σχεδιαστεί από την Nuova Neon Group Due, μια εταιρεία που βρίσκεται στη Μόντενα της Ιταλίας. Κάθε κουτί μπορεί να χωρέσει δύο άτομα και έχει διαστάσεις 4,5m x 4,5m x 2m.

Τα πλαστικά κουτιά μπορεί να είναι μία πολύ καλή ιδέα, δεδομένου ότι συνήθως οι λουόμενοι βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στην παραλία υπό κανονικές συνθήκες. Τα κουτιά στην ουσία θα αποτρέπουν την εξάπλωση του ιού μέσω του αέρα.