Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» είχε προβλέψει τον κορονοϊό; - Οι ομοιότητες με την πανδημία που «άναψαν φωτιές»...

Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι" υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες του κορονοϊ...



Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι" υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες του κορονοϊού με μία επιδημία που είχε "χτυπήσει" τους κατοίκους του χωριού της σειράς.




Όπως ισχυρίζονται σε δύο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς τα οποία είχαν τίτλο "Πανούκλα" και "Καραντίνα" υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες με όσα συμβαίνουν σήμερα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Υψηλός πυρετός, μέτρα περιορισμού, καραντίνα, πληθώρα θανάτων είναι μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά της 'φανταστικής' επιδημίας και του COVID-19. Η σειρά προβαλλόταν από το 1974 μέχρι και το 1983.

"Προετοιμαζόμουν για τον κορονοϊό από τότε που ήμουν παιδί και έβλεπα το Μικρό σπίτι στο λιβάδι και συγκεκριμένα το επεισόδια 'καραντίνα'", έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

"Αναδρομή σε ένα από τα επεισόδια της σειράς το Μικρό σπίτι στο λιβάδι, με μία πανδημία", ανέφερε ένας άλλος.

Η αντίδραση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν τόσο έντονη που έκανε την ηθοποιό Μελίσα Γκίλμπερτ, τη γνωστή Λόρα, να σχολιάσει όλο αυτό που γίνεται με τη σειρά.

"Συνειδητοποίησα πόσο προφητικό ήταν. Μπορούμε όλοι να μάθουμε κάτι από αυτά που διαδραματίζονται στο συγκεκριμένο επεισόδιο", ανέφερε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός.