Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΣΙΟΔΡΑ... Σερβία: Η εντυπωσιακή επιδημιολόγος που ενημερώνει τους Σέρβους για την πορεία της πανδημίας

Έως σήμερα 66 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Σερβία λόγω κορωνοϊού Η επιστήμονας που ενημερώνει τους Σέρβους για την πορε...

serbia-koronoios-2

Έως σήμερα 66 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Σερβία λόγω κορωνοϊού




Η επιστήμονας που ενημερώνει τους Σέρβους για την πορεία της πανδημίας στη χώρα τους στρέφει τα βλέμματα πάνω της όχι μόνο λόγω κορωνοϊού. Πρόκειται για την πληθωρική επιδημιολόγο και αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, Ντάριγια Κίσιτς Τεπαβσέβιτς (Darija Kisic Tepavcevic) που στην εποχή της πανδημίας, αποτελεί το δημοφιλέστερο πρόσωπο στη χώρα.

Η Τεπαβσεβιτς, ορίστηκε από το υπουργείο Υγείας της Σερβίας να ενημερώνει μαζί με τον συνάδελφό της επιδημιολόγο Πρέντραγκ Κον (Predrag Kon) τα σερβικά ΜΜΕ για την πορεία της πανδημίας, ενώ λαμβάνει μέρος στις κυβερνητικές συσκέψεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Είναι πρόσωπο που τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του Σέρβου Προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και της επικεφαλής της σερβικής κυβέρνησης, πρωθυπουργού Άνα Μπρνάμπιτς.

Η Τεπαβσέβιτς εμφανίζεται σε δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών στο Βελιγράδι, αλλά και Διεθνών Δικτύων. Aποφεύγει να φοράει μάσκα, αλλά πάντα κυκλοφορεί με προστατευτικά γάντια.

Στο βίντεο η χθεσινη ενημέρωση της κυρίας Τεπαβσέβιτς στα σερβικά ΜΜΕ: