Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρυξέλλες: Έβγαλαν κρούσμα με... γερανό για να μην μολύνει το κτίριο - Σκηνές Ουχάν

Έβγαλαν με γερανό τον ασθενή από το παράθυρο του σπιτιού του ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στο υπόλοιπο οίκημα - Απολύμαναν τον άν...


Έβγαλαν με γερανό τον ασθενή από το παράθυρο του σπιτιού του ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στο υπόλοιπο οίκημα - Απολύμαναν τον άνθρωπο που μπήκε στο διαμέρισμα και το πυροσβεστικό όχημα
Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από τις Βρυξέλλες όπου οι διασώστες παραλαμβάνουν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού με γερανό από το σπίτι του.




Οι εικόνες είναι από το Audrghem των Βρυξελλών όπου σύμφωνα με πληροφορίες επειτα από τηλεφώνημα έσπευσαν να παραλάβουν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σημείο εκτός από ασθενοφόρο έφτασε και ένα πυροσβεστικό όχημα όπου με τη βοήθεια γερανού έβγαλαν τον ασθενή από το παράθυρο του σπιτιού του ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στο υπόλοιπο οίκημα.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία στο οίκημα μπήκε ένας διασώστης με ειδική στολή, έβαλε τον ασθενή στο φορείο και στη συνέχεια τον κατέβασαν για να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Λίγα λεπτά αργότερα, απολύμαναν με ειδική συσκευή τον άνθρωπο που μπήκε στο διαμέρισμα. Στη συνέχεια αφαίρεσε την στολή και την τοποθέτησε σε νάιλον σακούλα. Ακολούθως ψέκασαν και το πυροσβεστικό όχημα και αναχώρησαν από το σημείο.