Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέες Φήμες τον θέλουν να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια πυραυλικών δοκιμών

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του ηγέτη της Νότιας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος έχει να εμφανιστεί δημοσίως εδώ και σχεδόν 20 ημέρες...

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του ηγέτη της Νότιας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος έχει να εμφανιστεί δημοσίως εδώ και σχεδόν 20 ημέρες.

Δημοσιεύματα δυτικών ΜΜΕ προχώρησαν στην εικασία πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενδέχεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας ή ακόμη και να έχει χάσει τη ζωή του, αφότου ο Βορειοκορεάτης παρέμενε (και παραμένει) άφαντος, έπειτα από φημολογούμενη εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.




Τα ελεγχόμενα κρατικά ΜΜΕ της Πιονγιάγκ έχουν σπεύσει να διαψεύσουν τις φήμες για την υγεία του, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί κάποιο βίντεο που να επικυρώνει τα λεγόμενά τους.

Η επιστολή Κιμ Γιονγκ Ουν σε εργάτες της Βόρειας Κορέας

Η τελευταία απόπειρα να διαλύσουν τις φήμες για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν ήρθε από δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας Ρόντονγκ Σινμούν, η οποία και φιλοξενεί επιστολή του ηγέτης της Βόρειας Κορέας προς εργάτες στην Γουονσάν, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη τουριστικό θέρετρο της χώρας.

«Ο ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε τις ευχαριστίες του στους εργάτες που αφιέρωσαν τους εαυτούς τους στην κατασκευή της τουριστικής ζώνης Γουονσαν-Καλμα» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αμερικανοί εντόπισαν το τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν
Την ίδια ώρα, δορυφόρος φαίνεται πως συνέλαβε το προσωπικό τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν σε σταθμό στο θέρετρο του Βορειοκορεάτη στην Γουόνσαν. Φαίνεται πως ο συρμός παραμένει σταθμευμένος στο σημείο από τις 21 Απριλίου, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές.

«Η παρουσία του τρένου δεν αποδεικνύει, ούτε το σημείο όπου βρίσκεται ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ούτε υποδηλώνει κάτι για την υγεία του, ωστόσο επιτείνει τις αναφορές που θέλουν τον ηγέτη να μένει στην ανατολική ακτή της χώρας» σημειώνει η αναφορά των Αμερικανών. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως, έσπευσε να χαρακτηρίσει Fake News δημοσίευμα του CNN για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν.