Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα σε τζάμι αυτοκινήτου - «Εμείς αν δεν πάμε από κορωνοϊό, θα πάμε από σφαίρα!»

Νέα ντοκουμέντα από την ανεξέλεγκτη οπλοφορία και οπλοχρησία στο Μενίδι, παρουσιάζει το protothema.gr. Ένας ιδιοκτήτης ΙΧ μικρού κυβισμού,...

menidisfaira

Νέα ντοκουμέντα από την ανεξέλεγκτη οπλοφορία και οπλοχρησία στο Μενίδι, παρουσιάζει το protothema.gr. Ένας ιδιοκτήτης ΙΧ μικρού κυβισμού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό γκαράζ, ανάμεσα σε δύο διώροφες κατοικίες, στο κέντρο Μενιδίου, κατεβαίνοντας πριν από λίγες μέρες από το διαμέρισμα του, διαπίστωσε ότι το παράθυρο του συνοδηγού είχε γίνει θρύψαλα.






Ψάχνοντας να δει πως συνέβη, εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητο του μια βολίδα των 9 mm. Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά, ανέφεραν στον ιδιοκτήτη του οχήματος ότι η σφαίρα προήλθε από απόσταση μικρότερη των 400 μέτρων και πως η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε τοίχο και τρύπησε το τζάμι του Ι. Χ.


Το εύρημα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα. Στις 18 Απριλίου, όπως καταγγέλλει ένας άλλος κάτοικος Μενιδίου μια αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στην είσοδο του σπιτιού της αδερφής του σε κεντρικό σημείο, ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία στο Facebook.








Ο Δήμος Μενιδίου από την πλευρά του επιχειρεί να υποβαθμίσει ανάλογα περιστατικά. Μάλιστα, χθες μετά τη αποκάλυψη του συμβάντος με τη σφαίρα που καρφώθηκε στο μπαλκόνι 5οροφου, στο ποδήλατο τρίχρονου κοριτσιού, δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν με την δημοτική Αρχή, τους δήλωσαν ότι δεν έχουν ενημέρωση από το τοπικό Α. Τ αγνοώντας το θέμα!