Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαρδαλιάς για κορονοϊό: Καλό αλλά εύθραυστο το αποτέλεσμα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Την αναγκαιότητα συνέχισης τήρησης των μέτρων και των οδηγιών των ειδικών, επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσ...


Την αναγκαιότητα συνέχισης τήρησης των μέτρων και των οδηγιών των ειδικών, επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.





Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύσουν στο ακέραιο έως τις 27 Απριλίου και αυτό, όπως ανέφερε, δεν σημαίνει ότι λήγουν στις 28 Απριλίου.Το μόνο μέτρο που αίρεται από την επόμενη εβδομάδα είναι το άνοιγμα Υποθηκοφυλακείων, Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση μεθοδικά και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα επεξεργάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο την ώρα που πρέπει θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός. Συμπλήρωσε ότι, όπως για την εφαρμογή των μέτρων έτσι και την σταδιακή άρση τους θα υπάρχει έγκαιρη και καθημερινή ενημέρωση των πολιτών.



Η επιστροφή, πρόσθεσε, θα είναι σταδιακή, ξεκαθαρίζοντας ότι "η άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να έχουμε κρούσματα". Στους επόμενους μήνες, όπως είπε, "θα χρειαστεί πολλές φορές και ανάλογα με τις εξελίξεις είτε να πατάμε φρένο είτε να επιστρέφουμε στη λήψη κάποιων περιοριστικών μέτρων εφόσον προκύπτουν επιδημιολογικά δεδομένα".