Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

9 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση ανταρτών στο Β.Ιράκ

Αντάρτες πραγματοποίησαν δράση κατά των εισβολέων Τούρκων στρατιωτών στον λόφο Μάρτυρα Σεχμούς στην περιοχή Χεφτάνε. Στην δράση αυτή σ...


Αντάρτες πραγματοποίησαν δράση κατά των εισβολέων Τούρκων στρατιωτών στον λόφο Μάρτυρα Σεχμούς στην περιοχή Χεφτάνε. Στην δράση αυτή σκοτώθηκαν 9 εισβολείς και καταστράφηκαν 2 πολυβόλα, 4 στρατιωτικές θέσεις και ένα τηλεσκόπιο.

Το Κέντρο Τύπου του HPG, σχετικά με τις δράσεις των ανταρτών κοινοποίησε τις εξής πληροφορίες :




ΧΕΦΤΑΝΙΝ

Στις 25 Απριλίου και ώρα 04:30, οι δυνάμεις μας, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης Επαναστατικής Κίνηση Τζέγκα Χεφτανίν, εκτέλεσαν μια δράση στην Χεφτανίν κατά του εισβολέα τουρκικού στρατού. Οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν έφοδο από δύο μεριές στον εχθρικό λόφο και εισήλθαν εκεί στις εχθρικές θέσεις. Οι 4 εχθρικές θέσεις που υπήρχαν στον λόφο καταστράφηκαν, σκοτώθηκαν 9 στρατιώτες του εχθρού και κατασχέθηκαν 2 τυφέκια ΜΡΤ-55, δύο θερμικές διόπτρες και ένας ασύρματος. Επίσης 2 πολυβόλα Α-4, 3 κάμερες και 1 τηλεσκόπιο καταστράφηκαν. Στην δράση αυτή πέρασαν στην αιωνιότητα και 3 σύντροφοι μας που πολέμησαν ηρωικά ενάντια στις εχθρικές δυνάμεις. Τα στοιχεία ταυτότητας των συντρόφων μας που έπεσαν μαχόμενοι , θα ανακοινωθούνε αργότερα.

ΧΑΚΟΥΡΚΕ

Στις 01:30 της 26/4 στα πλαίσια της Επαναστατικής Κίνησης Μαρτύρων Μπαγιέρ και Ρόνια, οι δυνάμεις μας χτύπησαν στρατιώτες που ήταν εγκατεστημένοι στον λόφο Λελικάν στην περιοχή Χακούρκε. Οι εχθρικές δυνάμεις χτυπήθηκαν ισχυρά και ένας στρατιώτης σκοτώθηκε. Η μονάδα μας που πραγματοποίησε την δράση επέστρεψε ασφαλής στην περιοχή της βάσης της.

ΣΙΡΝΑΚ

Οι δυνάμεις μας στα πλαίσια της Κίνησης Εκδίκησης των Μαρτύρων Κάβα και Ριζγκάρ Γκεβέρ, έθεσαν στο στόχαστρο τους, στρατιώτες που βρισκόταν στην περιοχή Μπεστά του νομού Σιρνάκ. Στην δράση αυτή, η εχθρική μονάδα δέχθηκε πυκνά πυρά και διαπιστώθηκε πως σκοτώθηκαν 2 στρατιώτες. Η μονάδα μας που πραγματοποίησε την δράση επέστρεψε ασφαλής στην περιοχή της βάσης της.

https://anfturkce.com/kurdIstan/hpg-heftanin-de-4-mevzi-imha-edildi-9-tuerk-askeri-oelduerueldue-140040

27/4/2020

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων-https://tourkikanea.gr