Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.. Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Έλληνας 55χρονος που πυροβόλησε τέσσερις μετανάστες στη Μυτιλήνη

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί, πήρε ο 55χρονος Μυτιληνιός που αργά το απόγευμα της περασμένης Τε...

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 55χρονος που πυροβόλησε τέσσερις μετανάστες στη Μυτιλήνη

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί, πήρε ο 55χρονος Μυτιληνιός που αργά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Μόριας, εναντίον τεσσάρων αιτούντων άσυλο ιρανικής (οι τρεις) και αφγανικής (ο ένας) καταγωγής, τραυματίζοντας στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους δυο από αυτούς.




Ο 55χρονος παρουσιάστηκε σήμερα, Παρασκευή στον εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο δικαστήριο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προκειμένου να του συμπαρασταθούν, βρέθηκαν δεκάδες κάτοικοι, ιδιοκτήτες αγροτικών καλλιεργειών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων της περιοχής.

Όπως υποστήριξαν, τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές στις ιδιοκτησίες τους από αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας.

Ας σημειωθεί ότι η επίθεση από τον 55χρονο που συνελήφθη αργά χθες το βράδυ, έγινε σε κτηματική έκταση περί τα πέντε χιλιόμετρα από τον καταυλισμό, εκτός της ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κάποιοι πριν μέρες του έκλεψαν ζώα. Όταν δε, είδε τους τέσσερις, νόμισε ότι βρίσκονται στην περιοχή για να τον κλέψουν, οπότε και τους πυροβόλησε.