Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ πάνω από τουρκία ο Κορονοϊός... 356 νεκροί και 18.135 κρούσματα ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Κάθε ημέρα και… χειρότερα στην Τουρκία, όπου ο κορονοϊός εξαπλώνεται ταχύτατα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγεία...

Εκτακτο: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μεγάλη ένταση και επεισόδια έξω από τα ...

Κάθε ημέρα και… χειρότερα στην Τουρκία, όπου ο κορονοϊός εξαπλώνεται ταχύτατα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Φαχρετίν Κοτζά, σήμερα, 02.04.2020, 79 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και καταγράφηκαν 2.456 νέα κρούσματα.




Στο σύνολο από της 11 Μαρτίου όπου έχει καταγραφεί το πρώτο κρούσμα στην Τουρκία έχουν χάσει τη ζωή τους 356 άνθρωπο και έχουν εντοπιστεί 18.135 κρούσματα.

Στην γειτονική χώρα 1.101 άνθρωποι βρίσκονται στην εντατική και 783 διασωληνωμένοι.

Σε μια εποχή που ζούμε μια ιστορική καταστροφή σε όλο τον κόσμο δοξα τον Αλλάχ βρισκόμαστε σε καλο σημείο, σε σχεση με άλλες χωρες. Όμως δεν πρέπει να απογοητευτούμε αλλά δεν πρέπει και να χαλαρώσουμε.

Σε τηλεδιάσκεψη που έκανε με δεκάδες δημάρχους στην Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον. «Σε μια εποχή που ζούμε μια ιστορική καταστροφή σε όλο τον κόσμο δοξα τον Αλλάχ βρισκόμαστε σε καλο σημείο, σε σχεση με άλλες χωρες. Όμως δεν πρέπει να απογοητευτούμε αλλά δεν πρέπει και να χαλαρώσουμε» ανέφερε.