Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το 30ο τουρκικό TB2 Bayraktar κατέρριψαν οι του Χαφτάρ στη Λιβύη (vid.)

Ακόμη ένα τουρκικό αερόχημα TB2 Bayraktar κατέρριψαν στις 25 Απριλίου με το αυτοκινούμενο ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1E οι...



Ακόμη ένα τουρκικό αερόχημα TB2 Bayraktar κατέρριψαν στις 25 Απριλίου με το αυτοκινούμενο ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1E οι δυνάμεις του LNA σύμφωνα με την ιστοσελίδα Libya Review.




Πρόκειται για το 30ο αερόχημα TB2 Bayraktar που καταρρίπτεται στη Λιβύη από το προηγούμενο Νοέμβριο. Η νέα κατάρριψη πραγματοποιήθηκε νότια του Bani Walid ενώ το αμέσως προηγούμενο αερόχημα TB2 Bayraktar καταρρίφθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου στην περιοχή Khallet Al Furjan. Πρόσφατα οι δυνάμεις του Χαφτάρ είχαν καταρρίψει και ένα αερόχημα Anka-S το οποίο εκτιμάται ότι απογειώθηκε από την νέα τουρκική ευκολία στην Τυνησία.

Το συνολικό οικονομικών κόστος των απωλειών της Τουρκίας στη Λιβύη από την κατάρριψη των αεροχημάτων που έχουν καταρριφθεί προσεγγίζει τα 160 εκατομμύρια δολάρια. Εάν σε αυτό το ποσό προστεθεί και το κόστος της απώλειας οχημάτων θωρακισμένων οχημάτων αντιαεροπορικών μέσων και την μισθοδοσία των περίπου 5.000 μισθοφόρων που η Άγκυρα έχει στείλει στην Λιβύη τότε το κόστος της τουρκική επέμβασης στην Λιβυή φτάνει τουλάχιστον τα 200 εκατ. ευρώ.