Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός και Αγωνία στο Κρανίδι: Υπαρχει διασπορά στους Έλληνες...;; Αναμένονται τα αποτελέσματα από 125 τεστ...

Σε τεστ υποβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης εργαζόμενοι σε τράπεζες, καταστήματα και αστυνομικοί στην περιοχή - Απαγόρευση κυκλοφορίας από...

kranidi-oura

Σε τεστ υποβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης εργαζόμενοι σε τράπεζες, καταστήματα και αστυνομικοί στην περιοχή - Απαγόρευση κυκλοφορίας από 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί για 14 ημέρες




Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται η περιοχή του Κρανιδίου όπου εντοπίστηκαν 150 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή μεταναστών.

Οι έλεγχοι είναι σαρωτικοί, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα και νέων τεστ που πραγματοποίησε χθες στην περιοχή ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε πολίτες της περιοχής.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν τεστ σε 125 πολίτες. Πρόκειται για εργαζομένους σε τοπικές επιχειρήσεις και τράπεζες, αστυνομικούς και άλλους κατοίκους της περιοχής, τους οποίους είτε είχαν επισκεφθεί οι αλλοδαποί που διαμένουν στη δομή, είτε είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Όπως ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας των πολιτών και αποφυγής της διασποράς του ιού, στεγανοποιείται η δομή μεταναστών, ενώ θα εφαρμοστεί απαγόρευση κυκλοφορίας από 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί για 14 ημέρες.