Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο «κέντρο φιλοξενίας» Μαλακάσας - Ελέχθησαν 100 άτομα μετά το πρώτο κρούσμα σε Αφγανό...!!!

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών Μαλακάσας για την ιχνηλάτηση των επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματο...

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ΚΦΠΜ Μαλακάσας
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών Μαλακάσας για την ιχνηλάτηση των επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού που βρέθηκε στη συγκεκριμένη δομή.




Ελέγχθηκαν συνολικά 100 άτομα και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Οι στενές επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος αφού εξετάσθηκαν ετέθησαν σε υγειονομική απομόνωση. Επίσης ελέγχθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του προγράμματος PHILOS του ΕΟΔΥ, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής , καθώς και του Ελληνικού Στρατού.

Το προφίλ του κρούσματος στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Μαλακάσα
Εδόθησαν οδηγίες στο προσωπικό και στους φιλοξενούμενους και έγινε διανομή υγειονομικού υλικού. Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσματα στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Μαλακάσα είναι ένας 53χρονος Αφγανικής καταγωγής που διέμενε σε οικίσκο της δομής με την οικογένεια του. Εχει υποκείμενο νόσημα και χθες το απόγευμα προσήλθε στο ιατρείο της δομής με συμπτώματα του ιού COVID 19.