Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκική ξεφτίλα! Στον πάτο του Έβρου ένα άρμα μάχης Leopard-1 ... Αυτά τα ρεζίλια μας κουνιούνται...

Ως γνωστόν οι Τούρκοι δεν έχουν καλή επαφή με δύο πράγματα από την αιματοβαμμένη ιστορία τους, την θάλασσα και το σκοτάδι λόγω ισλαμι...


Ως γνωστόν οι Τούρκοι δεν έχουν καλή επαφή με δύο πράγματα από την αιματοβαμμένη ιστορία τους, την θάλασσα και το σκοτάδι λόγω ισλαμικής θρησκείας
.



Σε απόλυτο φιάσκο εξελίχθηκε το 2018 η τουρκική αποστολή να περάσουν με άρματα μάχης ένα ποτάμι

Από κακό υπολογισμό Τούρκων αξιωματικών των τεθωρακισμένων ένα τουρκικό Leopard-1 «πνίγηκε» στη λάσπη.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού του προσωπικού ενώ στην συνέχεια ρυμουλκήθηκε το άρμα που υπέστη σοβαρές βλάβες στο ηλεκτρικό του σύστημα, θέτοντας το εκτός λειτουργίας για μεγάλο διάστημα.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιστάσεις , οι «καμπάνες» έπεσαν «βροχή» στους υπευθύνους ,οι οποίοι δεν υπολόγισαν όπως έπρεπε το βάθος και τους κινδύνους που έκρυβε η λίμνη , ενώ η ξευτίλα από τις φωτογραφίες είναι τεραστίων διαστάσεων .

Μπορούμε να φανταστούμε τι πρόκειται να γίνει εφόσον οι νέο-οθωμανοί επιχειρήσουν να διαβούν τον Έβρο ποταμό, …και «πνιγούν».


Ενδέχεται… να ζητήσουν την συνδρομή της ελληνικής ακτοφυλακής την οποία έχουν βάλει στο «μάτι» ειδικά στο Αιγαίο. Προφανώς αστειευόμαστε, αλλά καλό είναι να δούμε πως αυτό είναι το επίπεδο των Τούρκων…




Τονίζουμε ότι σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, η Toυρκία θα προσπαθήσει να κάνει προγεφύρωμα για να αποκτήσει τον έλεγχο του Εβρου και της Ροδόπης με γέφυρα μεταξύ της Ανατολικής Θράκης και της Βουλγαρικής περιοχής Kardjali όπου κυριαρχεί ο τουρκικός πληθυσμός.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι προχθές η 55η τουρκική διοίκηση Μηχανικού της ομώνυμης Ταξιαρχίας διεξάγει άσκηση προσομοίωσης διάβασης του ποταμού Έβρου, σε λίμνη στην περιοχή Σαράντα εκκλησιές, με την ευρεία συμμετοχή 197 Τούρκων στρατιωτικών και 61 στρατιωτικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων ΤΟΜΑ και αρμάτων μάχης.

Ο διοικητής του 5ου Σώματος, στρατηγός Gürsel Yüz, και ο επικεφαλής 55ος της διοίκησης Μηχανικού των Τούρκων Πεζοναυτών συνταγματάρχης Cihan Uzun, ήταν παρόν στην άσκηση .