Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόμβα! Η Ρωσία προσφέρεται να διοργανώσει το Euro 2020

Με το Euro 2020 να είναι ένα βήμα πριν την αναβολή, η Ρωσία φαίνεται πως είναι πρόθυμη να “λύσει” τα χέρια της UEFA καθώς προσφέρθηκε να αν...


Με το Euro 2020 να είναι ένα βήμα πριν την αναβολή, η Ρωσία φαίνεται πως είναι πρόθυμη να “λύσει” τα χέρια της UEFA καθώς προσφέρθηκε να αναλάβει τη διοργάνωση, αφού στην επικράτειά της δεν έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός κρουσμάτων του κορονοϊού.






Λύση στο πρόβλημα της διεξαγωγής του Euro 2020 το προσεχές καλοκαίρι φαίνεται έτοιμη να δώσει η Ρωσία, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη διοργάνωση, αφού ο κορονοϊός δεν την έχει πλήξει στον ίδιο βαθμό με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

“Είμαστε κοντά, αλλά πρώτα πρέπει να συζητήσουμε το φορμάτ του τουρνουά και πόσα παιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν. Υπάρχει μια προθυμία από την πλευρά της Ρωσίας να βοηθήσει στην δύσκολη κατάσταση που ενδεχομένως να βρεθούν οι διοργανωτές”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν.


Η τελική απόφαση θα παρθεί από την UEFA φυσικά, αλλά σίγουρα η διάθεση της Ρωσίας αλλάζει τα δεδομένα στην αυριανή (17/3) συνάντηση των 55 ομοσπονδιών με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας.Ωστόσο ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Ντμίτρι Τσερνισένκο έχει κάνει πρόσφατα ανάλογες δηλώσεις, ενώ και η χώρα διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές, αφού προόσφατα διοργάνωσε το Μουντιάλ του 2018.