Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικό τέλος για πάρτι γνωστής blogger στη Μόσχα -Εριξαν ξηρό πάγο σε πισίνα, πέθαναν τρία άτομα

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία άτομα σε πάρτι μιας πολύ γνωστής blogger της Ρωσίας, όταν θέλοντας να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα...


Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία άτομα σε πάρτι μιας πολύ γνωστής blogger της Ρωσίας, όταν θέλοντας να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, έριξε ξηρό πάγο σε πισίνα.






Σύμφωνα με την Sun, τα θύματα υπέστησαν δηλητηρίαση με διοξείδιο του άνθρακα όταν ένα τεράστιο φορτίου ξηρού πάγου, έπεσε μέσα στην πισίνα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα θεαματικό φαινόμενου «ατμού».


Η γνωστή blogger, Εκατερίνα Ντιντένκο, η οποία έχει 1,1 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, γιόρταζε τα 29α γενέθλιά της σε ένα συγκρότημα με πισίνα και σάουνα, στην Μόσχα. Μεταξύ των τριών θυμάτων είναι και ο σύζυγός της, Βαλεντίν, ηλικίας 32 ετών.

Η blogger Κατερίνα Ντιντένκο με τον σύζυγό της Βαλεντίν

Αντί για υπερθέαμα, ήρθε η καταστροφή
Η blogger, θέλοντας να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της και να τους προσφέρει ένα υπερθέαμα, παρήγγειλε 25 κιλά ξηρού πάγου. Κάποιοι από τους καλεσμένους της, μόλις βγήκαν από την σάουνα, μπήκαν στην πισίνα για να δροσιστούν και τότε ήταν που έριξαν τον ξηρό πάγο με αποτέλεσμα να υποφέρουν από σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, άλλοι λιποθύμησαν και κάποιοι υπέστησαν χημικά εγκαύματα.


Οι δύο νεκροί ήταν οι Ναταλία Μονακόβα και ο Γιούρι Αλφέροβ, και οι δύο 25 ετών, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ο τρίτος ήταν ο σύζυγος της blogger, ειδικός πληροφορικής, Βαλεντίν Ντιντένκο, γνωστός ως Βάλια.


Η blogger ανέβασε ένα βίντεό στα Instastories από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν χωρίς να γνωρίζει ότι ο σύζυγός της ήταν μεταξύ των νεκρών. «Είμαι ζωντανή, είμαι σε μια αίθουσα εντατικής θεραπείας. Δεν ξέρω ποιος πέθανε. Ο Βάλια είναι στην εντατική. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι». Στην συνέχεια, δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο που την δείχνει να κλαίει καθώς λέει στους οπαδούς της πως η κόρη της Νάστια, ρωτάει «Που είναι ο μπαμπάς;».

Όπως είπε στο βίντεο: «Ο Βάλια δεν είναι πλέον μαζί μας. Ούτε η Ναταλία. Ούτε ο Γιούρι. Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο. Δεν έκλαιγα χθες. Σήμερα απλά εξερράγη. Η Νάστια ξύπνησε σήμερα - ‘Πού είναι ο μπαμπάς;’ Δεν ξέρω τι να της πω… Με ρωτά: ‘Γιατί κλαις;’».

Τι είναι ο ξηρός πάγος

Ο ξηρός πάγος είναι παγωμένο διοξείδιο του άνθρακα και παράγει ατμούς βαρύτερους από τον αέρα, όταν αναμιγνύεται με νερό. Σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να προκαλέσει αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα, εμποδίζοντας το οξυγόνο να φτάσει σε ζωτικά όργανα.


Η blogger είναι φαρμακοποιός και αναρτούσε συχνά βίντεο με πειράματα
Η blogger και μητέρα δύο παιδιών, είναι φαρμακοποιός και παρέχει στην σελίδα της συμβουλές για φάρμακα για οικιακή χρήση. Μοιράζεται επίσης ιδιωτικές στιγμές της ζωής της και σε μερικά βίντεο φαίνεται να κάνει χημικά πειράματα με την μικρή της κόρη.