Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίθανες σκηνές στο κέντρο της Λαμίας! Αφηνιασμένος νεαρός κυνηγούσε εργαζόμενες και τράκαρε επανειλημμένα την μπροστινή του!

lamianowEνα απίστευτο σκηνικό, βγαλμένο από τον κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας. Ένας...


lamianowEνα απίστευτο σκηνικό, βγαλμένο από τον κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας. Ένας νεαρός οδηγός Ι.Χ ,προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, αναστάτωσε την πόλη με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.





Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχικά σταμάτησε το αυτοκίνητο του, ένα λευκό Clio στο ύψος καταστήματος επί της οδού Χατζόπουλου. Αφού άφησε το αυτοκίνητο καταμεσής του δρόμου μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος δημιουργώντας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αναστάτωση, φωνάζοντας και πειράζοντας τις εργαζόμενες. Μετά από αρκετά λεπτά και αφού η ουρά που σχηματίστηκε δημιούργησε προβλήματα ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο του κατέβηκε την Χατζοπούλου και στο ύψος των δικαστηρίων, όντας βιαστικός και χωρίς καμία αιτιολογία τράκαρε επανειλημμένα -σύμφωνα πάντα με τα όσα τόνισαν όσοι βρέθηκαν στο σημείο- ένα Peaugeot στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με το παιδί της.

Η τελευταία πανικοβλήθηκε από το χτύπημα ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω. Ο νεαρός στο μεταξύ μιλώντας στο κινητό τράβηξε και πάλι χειρόφρενο και αποχώρησε από το σημείο για λίγα λεπτά.

Το απίστευτο σκηνικό όμως δεν τελείωσε εκεί. Λίγα λεπτά επανήλθε και μπαίνοντας στο αυτοκίνητο παρουσία πλήθους κόσμου ξαναπάτησε γκάζι και ξαναχτύπησε το μπλε ΙΧ της κοπέλας με δύναμη από πίσω, ευτυχώς χωρίς τραυματίσει κανέναν.

“Είχε αφήσει το αυτοκίνητο του στο ύψος του καταστήματος καλλυντικών και μπήκε μέσα και κυνηγούσε τις κοπέλες μετά από πέντε, δέκα λεπτά μετά και αφού ξαναμπήκε σε αυτό και μπροστά στο μαγαζί μας τράκαρε 2-3 φορές την κοπέλα που ήταν μπροστά του χωρίς λόγο. Ήταν σοκαριστικό…”, τόνισε καταστηματάρχης που βρίσκεται στο σημείο στο Lamianow.gr.

Στο μεταξύ περιπολικά της αστυνομίας και ομάδα ΔΙΑΣ βρέθηκε στο σημείο και τον οδήγησε στο αστυνομικό Τμήμα.

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από την εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του νεαρού.