Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... Χιλιάδες μετανάστες προωθούνται στα σύνορα ενώ οι τούρκοι τους μοιράζουν πλαστικές βάρκες...!!!

Μεγάλη κινητικότητα μεταναστών και τουρκικών αρχών φέρεται να υπάρχει στις νοτιότερες περιοχές του Έβρου, όπου χιλιάδες "πρόσφυγες&quo...


Μεγάλη κινητικότητα μεταναστών και τουρκικών αρχών φέρεται να υπάρχει στις νοτιότερες περιοχές του Έβρου, όπου χιλιάδες "πρόσφυγες" βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά - απροσδιόριστος προς το παρόν ο ακριβής αριθμός - με σκοπό να επιχειρήσουν μαζική εισβολή στα ελληνικά σύνορα.






Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του κυπριακού ΡΙΚ, επικαλούμενη πληροφορίες, η κίνηση αυτή είναι προγραμματισμένη για τις μεταξύ τις πρωινές ώρες, και σκοπός είναι να περάσουν μαζικά στις ελληνικές περιοχές ούτως ώστε να μη μπορούν να τους εμποδίσουν οι ελληνικές αρχές.

Όπως επισημαίνεται, Τούρκοι παραστρατιωτικοί έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν βάρκες 4-5 ατόμων σε "μετανάστες" και τις επόμενες ώρες θα επιχειρηθεί να τεθεί σε εφαρμογή το εν λόγω σχέδιο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ένας επικοινωνιακός πόλεμος με SMS εντός της Τουρκίας ισχυρίζονται πως τα ελληνικά σύνορα είναι ανοικτά, γεγονός που φυσικά δεν ισχύει, αλλά οδηγεί χιλιάδες μετανάστες στα ελληνικά σύνορα.