Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...!!! Ερντογαν: «Συμβουλεύω τον πρόεδρο της ΕΕ να δει τι κάνουν οι λιμενικοί της Ελλάδας».

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην τριμερή σύνοδο Ελλάδας Τουρκίας Βουλγαρίας, που πρότεινε ο Μπορίσοφ να γίνει στην Σόφ...


Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην τριμερή σύνοδο Ελλάδας Τουρκίας Βουλγαρίας, που πρότεινε ο Μπορίσοφ να γίνει στην Σόφια, και είπε ¨Το ότι οι Έλληνες στρατιώτες σκότωσαν δύο μετανάστες και τραυμάτισαν βαριά ένα ακόμη, επηρέασε αρνητικά την διαδικασία. Αυτοί δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο¨.






Ο ΠτΔ είπε: “Οι χώρες-μέλη της ΕΕ και όλος ο κόσμος, δυστυχώς δεν αντιλήφθηκαν την κατάσταση της Τουρκίας που φιλοξενεί περισσότερους από 4 εκατομμύρια πρόσφυγες. Δυστυχώς οι προσδοκίες μας για δίκαιο καταμερισμό ευθυνών και βάρους έμειναν αναπάντητες. Η ΕΕ δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της ανακοίνωσης της 18ης Μαρτίου. Λένε “Θα σας στείλουμε 1 δις ευρώ”. Μα ποιον κοροϊδεύετε; . Δεν θέλουμε αυτά τα χρήματα. Η Τουρκική Δημοκρατία που ξοδεύετε 40 δις, θα βρει και τα χρήματα που θα έδιναν”.
Ο Ερντογάν αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου της ΕΕ Σαρλ Μισέλ στα σύνορα, δήλωσε πως ” Τον συμβουλεύω να δει αυτά που κάνουν στο Αιγαίο οι αρμόδιοι του λιμενικού της Ελλάδας”.