Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα εφαρμοστεί – Ποιοι θα μπορούν να κυκλοφορούν...

Κρίσιμο για πολλούς λόγους είναι το Σαββατοκύριακο που διανύουμε καθώς αποτελεί βαρόμετρο για την κυβέρνηση και τις επιλογές που θα χρ...

Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα εφαρμοστεί – Ποιοι θα μπορούν να κυκλοφορούν

Κρίσιμο για πολλούς λόγους είναι το Σαββατοκύριακο που διανύουμε καθώς αποτελεί βαρόμετρο για την κυβέρνηση και τις επιλογές που θα χρειαστεί να κάνει τις επόμενες ώρες προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω διάδοση του ιού στην χώρα μας.




Ο κώδωνας του κινδύνου που έκρουσε από την μία πλευρά ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας για την εικόνα του ιού στην χώρα μας σε συνδυασμό με τα περιστατικά απειθαρχίας στα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, «σπρώχνει» το Μέγαρο Μαξίμου προς την έσχατη λύση της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου πάντως, θέλουν τον πρωθυπουργό να προσπαθεί να καθυστερήσει όσο γίνεται μία τέτοια απόφαση.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης είχε «πέσει» στο τραπέζι εδώ και πολλές ημέρες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει διαμηνύσει στο κυβερνητικό επιτελείο πως θα λάβει μία τέτοια απόφαση, μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Άλλωστε, όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής και έχει πει, ο πρωθυπουργός έχει πίστη στην τήρηση των μέτρων από τους πολίτες. Τα φαινόμενα απειθαρχίας είναι αυτά, άλλωστε, που τον οδήγησαν στο διάγγελμα/μήνυμά του, να τονίζει το μερίδιο ευθύνης όλων μας σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως εξαντλούνται οι επιλογές που έχει η κυβέρνηση.