Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εν μέσω πανδημίας οι Τούρκοι έβγαλαν στο Αιγαίο 29 πλοία: Ο Ερντογάν έστειλε νέες ενισχύσεις στην Τρίπολη! - (Εικόνες-χάρτες)

Εν μέσω της τρομερής πανδημίας του κορωνοϊού οι Τούρκοι συνεχίζουν να κινούνται ως “πειρατές'' του Αιγαίου και της Μεσογείου. ...



Εν μέσω της τρομερής πανδημίας του κορωνοϊού οι Τούρκοι συνεχίζουν να κινούνται ως “πειρατές'' του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Έτσι λοιπόν, η Άγκυρα έβγαλε πολεμικά πλοία στο Αιγαίο για "ναυτικές ασκήσεις", ενώ πλοίο που μετέφερε δήθεν ιατρικό εξοπλισμό για τον κορωνοϊό στην Λιβύη, αποκαλύφθηκε ότι μετέφερε βαρύ οπλισμό στις δυνάμεις του Σαράτζ.






Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου, χθες και προχθές πραγματοποιήθηκαν στο Αιγαίο “εκπαιδευτικές δραστηριότητες" με τη συμμετοχή 29 τουρκικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων.

Οι ασκήσεις του τουρκικού ΠΝ που “βαφτίστηκαν” απλά εκπαιδευτικές δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκαν στο Αιγαίο Πέλαγος στις 18-19 Μαρτίου 2020 με τη συμμετοχή 29 πλοίων, τα οποία υλοποίησαν αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου, σεναρίων προσβολής μονάδων επιφανείας και αντιαεροπορικών ασκήσεων, κάτι που δεν μπορεί να μας διαφύγει της προσοχής, ενόψει προκλήσεων στην ελληνική ΑΟΖ.