Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη: Σκότωσε τη φίλη του – Έψησε το πτώμα σε σχάρα και πέταξε το κρέας στο δρόμο

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποψιαζόντουσαν τον 19χρονο φίλο της 24χρονης κοπέλας ότι εκείνος την είχε δολοφονήσει. Κατ...

Φρίκη: Σκότωσε τη φίλη του – Έψησε το πτώμα σε σχάρα και πέταξε το κρέας στο δρόμο

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποψιαζόντουσαν τον 19χρονο φίλο της 24χρονης κοπέλας ότι εκείνος την είχε δολοφονήσει.




Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων εκείνος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και γρήγορα οι αρχές κατάφεραν να του αποσπάσουν ομολογία.

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή στην περιοχή Catamarka. Ο Naim Vera, 19 χρονών, ομολόγησε όχι μόνο ότι δολοφόνησε την Brenda Micaela Gordillo 24 ετών, αλλά στη συνέχεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, τεμάχισε το πτώμα και έψησε τα μέλη της στη σχάρα. Στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο και τάιζε τα αδέσποτα σκυλιά με τα κομμένα μέλη της φίλης του.

Ο δολοφόνος αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι η φίλη του πέθανε από δυστύχημα όταν έπεσε από τη σκάλα και χτύπησε το κεφάλι της.

Όταν εκείνοι του είπαν όμως ότι ο ιατροδικαστής βρήκε ότι πέθανε από πνιγμό, τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι τη ζήλευε και ότι την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια έκανε ότι έκανε.