Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάλεσμα να συγκεντρωθούνα αύριο Δευτέρα ΔΕΚΆΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετενάστες στην Κωνσταντινούπολη και να έρθουν με πορεία στον Έβρο για να μπουκάρουν...!!!

Κάλεσμα για συγκέντρωση μεταναστών το πρωί της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη, υπό την ονομασία «Το κομβόι της ελπίδας για τη μετανάσ...

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες πορεία μεξικο

Κάλεσμα για συγκέντρωση μεταναστών το πρωί της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη, υπό την ονομασία «Το κομβόι της ελπίδας για τη μετανάστευση», με σκοπό την πορεία προς τα χερσαία σύνορα της Ελλάδας, διακινείται τις τελευταίες ώρες σε γκρουπ της εφαρμογής Telegram.

«Ενημερώνουμε όσους επιθυμούν τη μετανάστευση στην Ευρώπη.




»Σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο πλοία και βάρκες ετοιμάζονται για να μεταφέρουν μετανάστες στα ελληνικά νησιά σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δεν προχωρήσει στο άνοιγμα των συνόρων», αναφέρει μεταξύ άλλων το ίδιο μήνυμα που εντόπισε η «Καθημερινή» σε γκρουπ του Telegram με 1.080 μέλη.

Δεν είναι γνωστό ποιοι είναι οι δημιουργοί αυτής της ομάδας.

Ακόμη και η αναφορά που γίνεται στην «Ερυθρά Ημισέληνο» (σ.σ. Ερυθρός Σταυρός) μπορεί να αποτελεί τέχνασμα των συντακτών για να αποκτήσει αξιοπιστία το κάλεσμά τους.

Στο μήνυμα των τελευταίων ωρών που εντόπισε η «Κ» στο γκρουπ του Telegram αναφέρεται ότι τη Δευτέρα 2/3/2020 στις 9.00 το πρωί θα ξεκινήσει η συγκέντρωση του κόσμου στην περιοχή Esenyurt της Κωνσταντινούπολης και ότι στις 12.00 θα αναχωρήσει η πορεία με προορισμό τα σύνορα.

«Αυτή είναι η χρυσή ευκαιρία», αναφέρει άλλο μήνυμα στο ίδιο γκρουπ.

Στον ίδιο γκρουπ του Telegram μοιράζονται οι δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε ότι:

«Περίπου 18.000 μετανάστες έχουν ήδη περάσει και σήμερα ο αριθμός θα είναι 25.000 με 30.000 και δεν θα κλείσουμε τις πόρτες μας διότι η ΕΕ πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της».