Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΙΔΙΟΣ Ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ… Μια προφητική αναφορά του Κωστάκη Τσάτσου που όλοι έχουν «ξεχάσει»

Για να μη κοροϊδευόμαστε: Τα καθημερινά αίσχη των αναρχοαριστερών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια (προπηλακισμοί καθηγητών κλπ.) σε συνεργασία με...


Για να μη κοροϊδευόμαστε: Τα καθημερινά αίσχη των αναρχοαριστερών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια (προπηλακισμοί καθηγητών κλπ.) σε συνεργασία με τους αλλοδαπούς εμπόρους ναρκωτικών και τους λαθρέμπορους ψευτοπρόσφυγες που χρησιμοποιούν το Πανεπιστημιακό Άσυλο για να θησαυρίζουν, οφείλονται 100% στον «Εθνάρχη» Καραμανλή: Αυτός παρέδωσε την Ανώτατη Παιδεία στα χέρια των μπολσεβίκων μεταξύ 1974 - 1980, και τα σημερινά κροκοδείλια δάκρυα της Ν.Δ. δεν πείθουν ούτε τους πιο φανατικούς οπαδούς της…








Μη ξεχνάμε ότι καθ’ όλη την 8ετία (2004-2009 και 2012-2015) που κυβέρνησαν την Χώρα ο μπουχέσας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, το τάχα κόμμα της νομιμότητας και της τάξης ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ούτε το πλέον στοιχειώδες από αυτά που μάς είχε υποσχεθεί προεκλογικά: Να απαγορεύσει στο αναρχικό site «Indymedia» να εκπέμπει από τους server του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου!.. Ως γνωστόν, το μισθοδοτούμενο από τον Εβραίο Σόρος, «Indymedia», δίνει σε 24ωρη βάση οδηγίες στα τάγματα των αναρχοαριστερών για το πώς θα κάψουν τους αστυνομικούς, πώς θα βάλουν μολότοφ για να καταστρέψουν περιουσίες κλπ. Ακόμα και καθημερινή στοχοποίηση προσώπων γίνεται μέσω του «Indymedia», αλλά κανείς εισαγγελέας δεν τολμά να επέμβει. Την ίδια στιγμή, αν κάποιος αφελής Έλληνας πατριώτης στοχοποιήσει έναν αριστερό από τον λογαριασμό του στο Facebook ή στο Twitter, η Δικαιοσύνη θα παρέμβει σε χρόνο dt και ο πατριώτης θα οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στο Αυτόφωρο, όπου εκτός από την πολύμηνη φυλάκιση, θα εισπράξει και βαρύτατο πρόστιμο. Αυτή, δυστυχώς, είναι η κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια στο Ψευτορωμέικο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Κ. ΤΣΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Πολύ διδακτική για το πώς παραδόθηκε στα χέρια των μπολσεβίκων η Ανώτατη Παιδεία στην Ελλάδα, είναι μια εμπιστευτική αναφορά του μακαριστού Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστάκη Τσάτσου, προς τον (τότε πρωθυπουργό) «Εθνάρχη» Καραμανλή. Η αναφορά αυτή του Τσάτσου γράφτηκε τον Δεκέμβρη του 1975, υπάρχει στο «Αρχείο Καραμανλή», αλλά αποσιωπάται συστηματικά από όλα τα ΜΜΕ, για να μην αρχίσουν να αντιλαμβάνονται οι χαχόλοι ψηφοφόροι αυτό που κάνει «νιάου – νιάου» στα κεραμίδια: Ότι η ίδια η Δεξιά παρέδωσε την Ανώτατη Παιδεία στην Αριστερά!..

Μεταφέρουμε επί λέξει ένα απόσπασμα της αναφοράς του Κ. ΤΣΑΤΣΟΥ: «Οι αριστεροί καθηγηταί με την ΜΑΣΩΝΙΚΗ αλληλεγγύη και την μαχητικότητά τους, κατορθώνουν να πληρώσουν όλες τις καινές έδρες (και είναι πολλές) με ομοϊδεάτες τους. Έτσι τώρα, η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, άλλοτε προπύργιο των πιο αφόρητων αντιδραστικών τάσεων, με γοργό ρυθμό μετασχηματίζεται σε Σχολή όπου θα επικρατούν οι αριστερίζοντες, όπως συμβαίνει άλλωστε με την Φιλοσοφική και την Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, που έχουν ήδη καταντήσει εξαρτήματα του Συγκροτήματος Λαμπράκη. Έτσι, οι κύριοι καθηγηταί και όταν εκλέγουν νέους συναδέλφους ή επιμελητάς ή βοηθούς και όταν διδάσκουν, δρούν ανεξέλεγκτα πολιτικώς και γίνονται οι σημαιοφόροι των αριστεριζόντων φοιτητών… Υποστηρίζεται ότι ο αριστερισμός αυτός στα Πανεπιστήμια είναι μπόρα που θα περάσει, όπως πέρασε σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Δεν συμφωνώ»!..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η εντυπωσιακά προφητική αυτή αναφορά του Κωστάκη Τσάτσου έχει «θαφτεί» επί 44 χρόνια από τον Αστικό Τύπο, για να μη θιγεί ο «Εθνάρχης» Καραμανλής, που παρέδωσε την Ανώτατη Εκπαίδευση στην Αριστερά.

«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΙΑ» ΝΙΚΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ!..





Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Όσοι από τους καθηγητές των ΑΕΙ θέλουν να επιβιώσουν και να εξελιχθούν, είναι αναγκασμένοι να γλείφουν συνεχώς τους μπολσεβίκους. Μέχρι και ο «Πνευματικός Πατέρας» όλων των «Δικαιωματάκηδων», επίτιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Νίκος Αλιβιζάτος, βγήκε προ ημερών στην εφημερίδα «Lifo» και ύμνησε την ευφυΐα του Τσίπρα!.. «(Ο Τσίπρας) έχει ταχύτατη αντίληψη και πραγματικά αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να συζητάς από τα πιο στοιχειώδη στην αρχή μαζί του για φτάσεις εκεί που θέλεις. Πιάνει πουλιά στον αέρα», δήλωσε επί λέξει ο εβραιοκίνητος Αλιβιζάτος, ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε το 2000 στην απάλειψη του Θρησκεύματος από τις Ταυτότητες των Ελλήνων και υπήρξε δάσκαλος όλων των «δικαιωματάκηδων» τα τελευταία 40 χρόνια...

Η απίστευτη αυτή δήλωση του 70χρονου Νίκου Αλιβιζάτου φούντωσε τις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Σύριζα. Αν αυτό όντως ίσχυε, η ξεφτίλα θα ήταν πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό και βγήκε ο ίδιος χθές Τετάρτη και το διέψευσε στην «Καθημερινή», λέγοντας: «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα». ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Ο Νίκος Αλιβιζάτος συνεργάζεται θαυμάσια και με την Νέα Δημοκρατία: Είναι εδώ και χρόνια μέλος του Δ.Σ της χρηματοδοτούμενης από τον Εβραίο Σόρος ΜΚΟ «Solidarity Now», που ειδικεύεται στην πάσης φύσεως βοήθεια προς τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες. Πρόεδρος της εν λόγω ΜΚΟ είναι η πρώτη εξαδέλφη του Κούλη Μητσοτάκη, καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο, Αντιγόνη Λυμπεράκη!..

Όπως και νάχει, το γεγονός ότι ακόμη κι ο πανίσχυρος Νίκος Αλιβιζάτος άρχισε να υμνεί τα… ανύπαρκτα προσόντα και την ευφυΐα του Τσίπρα, δείχνει περίτρανα πόσο τεράστια δύναμη έχουν αποκτήσει οι μπολσεβίκοι στον χώρο της Εκπαίδευσης: ΑΝ δεν τους γλείψεις, σε τρώει η μαρμάγκα..

Εφημερίδα «Στόχος