Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτα μέσα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο!

Η Νέα Υόρκη θα αρχίσει να κλείνει δρόμους για κυκλοφορία στην προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός. Παράλληλα θα...


Η Νέα Υόρκη θα αρχίσει να κλείνει δρόμους για κυκλοφορία στην προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.






Παράλληλα θα απαγορεύσει τα αθλήματα που απαιτούν στενή επαφή στα πάρκα, στη μάχη για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Ο Κουόμο επισήμανε ότι το κλείσιμο των δρόμων αποτελεί πιλοτικό πρόγραμμα και διευκρίνισε ότι αθλήματα, όπως το μπέιζμπολ, θα απαγορευτούν από τα πάρκα της πόλης, αρχικά σε εθελοντική βάση, εφόσον συμμορφωθούν οι πολίτες.


Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει καταγράψει δεκαπλάσια κρούσματα του νέου κορονοϊού σε σύγκριση με την επόμενη πληγείσα πολιτεία, το Νιου Τζέρσι, με απολογισμό 30.811 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 285 θανάτους.


Κλείνει το αεροδρόμιο London City
Παραπάνω έκτακτα μέτρα παίρνει και από τη Βρετανία όπου το αεροδρόμιο του Σίτι του Λονδίνου θα αναστείλει όλες τις εμπορικές και ιδιωτικές πτήσεις από σήμερα το βράδυ έως τα τέλη Απριλίου, μετά τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης ότι οι πολίτες πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους και να σταματήσουν τα ταξίδια για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

“Σε αυτήν την ραγδαίως εξελισσόμενη και πρωτόγνωρη κατάσταση, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για την ασφάλεια και την ευημερία του προσωπικού μας, των επιβατών και όλων όσοι έχουν σχέση με το αεροδρόμιο” τονίζεται σε ανακοίνωση.