Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρυσοχοΐδης για μεταναστευτικό: Δεν θα περάσουν ποτέ τα σύνορα του Έβρου

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε πως οι μετανάστες που είναι συγκεντρωμένοι στα τουρκικά εδάφη: «δεν θα περάσουν ποτέ» και συμπλήρωσε πως: «όλοι...


Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε πως οι μετανάστες που είναι συγκεντρωμένοι στα τουρκικά εδάφη: «δεν θα περάσουν ποτέ» και συμπλήρωσε πως: «όλοι μαζί έχουμε αποφασίσει ότι υπάρχει Τείχος».




Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα και η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήταν τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στον κορονοϊό, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι έχουν στηθεί τρία κέντρα επιχειρήσεων για τον καλύτερο συντονισμό των μέτρων, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως έχει ληφθεί η απαραίτητη μέριμνα «για να προστατεύσουμε την υγεία των αστυνομικών».


Κορονοϊός: Συνολικά 117 κρούσματα στην Ελλάδα, σε εξέλιξη διερεύνηση για άλλα 15
Όσον αφορά τη χθεσινή αποστολή έκτακτης ειδοποίησης από το «112» ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε πως αυτή η ενέργεια σε συνδυασμό με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, αποδεικνύουν ότι «το Κράτος κρατάει σφιχτά τα ηνία», ενώ υποστήριξε επίσης πως η υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξει ο κάθε ένας προσωπικά, είναι καθοριστικής σημασίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, νωρίτερα σήμερα επισκέφθηκε τον Έβρο μαζί με τον επικεφαλής της Frontex, και σχολίασε την ένταση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα.


Αρχικά, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ικανοποιημένος για την παρουσία της Frontex, και ξεκαθάρισε πως όσοι είναι συγκεντρωμένοι από την τουρκική πλευρά: «δεν θα περάσουν ποτέ» και συμπλήρωσε πως: «όλοι μαζί έχουμε αποφασίσει ότι υπάρχει Τείχος».

Τέλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συνεχίσει να προκαλεί και να κλιμακώνει, ενώ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για αναθεώρηση της συμφωνίας για το μεταναστευτικό.