Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρίν Λε Πεν για λαθρομετανάστες: «Να βοηθήσουμε την Ελλάδα- το λίκνο του πολιτισμού μας...»!

Η Λεπέν επιτίθεται στην πολιτική της ‘Ισλαμοποίησης της Ευρώπης», υποστηρίζει την Ελλάδα και καταγγέλλει Ερντογάν και ΕΕ Μασσαλία. ...



Η Λεπέν επιτίθεται στην πολιτική της ‘Ισλαμοποίησης της Ευρώπης», υποστηρίζει την Ελλάδα και καταγγέλλει Ερντογάν και ΕΕ

Μασσαλία.




Η πρόεδρος του κόμματος «Εθνική Συσπείρωση» (National Rassemblement), Μαρίν Λε Πεν, ζήτησε από τη Γαλλία και την Ευρώπη να βοηθήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την εισροή προσφύγων (και μεταναστών) κατηγορώντας τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θέλει να «ισλαμοποιήσει την Ευρώπη», όπως αναφέρει η «Ouest-France»,

«Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα και να αλλάξουν εντελώς τη μεταναστευτική τους πολιτική», δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα της Μασσαλίας κατά την τελευταία συνάντηση στο πλαίσιο της δημοτικής προεκλογικής εκστρατείας.

Η Λε Πεν, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, έχει κατηγορήσει εδώ και καιρό ότι η Τουρκία εκβιάζει την ΕΕ και επέκρινε την εσκεμμένη και επανειλημμένη επιθυμία του Ερντογάν να «ισλαμοποιήσει την Ευρώπη».

«Ο ίδιος το είπε αυτό: Αν ο Αλλάχ το θέλει, η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική», είπε η Λε Πεν υπό τα αγανακτισμένα σφυρίγματα των υποστηρικτών της.

Όπως υπογράμμισε η αρχηγός της «Εθνικής Συσπείρωσης», εκατομμύρια ‘αληθινών Ευρωπαίων’ είναι τώρα αλληλέγγυοι με την Ελλάδα- το «λίκνο του πολιτισμού μας», το οποίο έχει γίνει στόχος μιας «μεταναστευτικής επίθεσης στην ξηρά» (χερσαία σύνορα).

Από αυτήν την άποψη, η Μαρίν Λε Πεν καταδίκασε τη γαλλική κυβέρνηση, που «ξέχασαν ότι η διεθνής πολιτική είναι πρωτίστως η ισορροπία εξουσίας», ενώ ο Τραμπ και ο Πούτιν το κατάλαβαν καλά.

Μάλιστα, η Λε Πεν χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Ένωση «μια ιστορία μεγάλης εξαπάτησης με μυστική επιρροή, σχεδόν αποκαλυπτικής, των υποστηρικτών της μετανάστευσης».

Για παράδειγμα η πολιτικός ανέφερε τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος. Τότε, σύμφωνα με το άρθρο, κάποιος από το πλήθος φώναξε αμέσως “Bastardo!”