Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμπντουλάχ Μποζκούρτ: Ο Ερντογάν έχει στόχο με τους πρόσφυγες την Ελλάδα και αφήνει τη Βουλγαρία απέξω

Ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, κατηγορεί το καθεστώς Ερντογάν ότι έχει μετατρέψει σε όπλο τους πρόσφυγες με σ...

Αμπντουλάχ Μποζκούρτ: Ο Ερντογάν έχει στόχο με τους πρόσφυγες την Ελλάδα και αφήνει τη Βουλγαρία απέξω

Ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, κατηγορεί το καθεστώς Ερντογάν ότι έχει μετατρέψει σε όπλο τους πρόσφυγες με στόχο την Ελλάδα, αφήνοντας τη Βουλγαρία εκτός παιχνιδιού.




Ο Τούρκος πρόεδρος, συνεχίζει ο Μποζκούρτ, εξύμνησε την επίσκεψη στην Τουρκία του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Μπόικο Μπορίσοφ, για την αλληλεγγύη του στην Τουρκία, μην παραλείποντας να χαρακτηρίσει τη συνεργασία στα θέματα ασφαλείας της Τουρκίας με τη Βουλγαρία «εξαιρετική».

Διαβάστε ΕΔΩ για το βρόμικο παιχνίδι του Βούλγαρου.
Ο «μπράβος» της Βουλγαρίας έχει παίξει κατά καιρούς τα παιχνίδια του Ερντογάν αλλά και της Ρωσίας.

Μόνο με κάτι τέτοιους άξεστους μπορεί να συνεννοείται ο Ερντογάν.

Αυτό είναι το σχέδιό του για τη νέα οθωμανική ηγεμονία που φαντασιώνεται, μια μαφιόζικη νέα οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο Βούλγαρος βεβαίως δεν κάνει τα θελήματα του Ερντογάν μόνο επειδή «ταιριάζουν» οι χαρακτήρες τους, αλλά και επειδή ο Τούρκος τον εκβιάζει με τη μεγάλη τουρκική και μουσουλμανική μειονότητα στη Βουλγαρία που πλησιάζει το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου την Καθαρά Δευτέρα με τον Μπορίσοφ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε ακόμα ότι η ΕΕ του πρόσφερε ένα δισεκατομμύριο ευρώ για να σταματήσει τους πρόσφυγες και το αρνήθηκε.