Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλλη μια μεγάλης σημασίας δωρεά στους Φρουρούς των Συνόρων στον Έβρο…

Η έκτακτη κατάσταση στον Έβρο είναι πλέον πολύ γνωστή. Μια έκτακτη κατάσταση η οποία απαιτεί για την αντιμετώπισή της όλες τις δυνάμεις το...



Η έκτακτη κατάσταση στον Έβρο είναι πλέον πολύ γνωστή. Μια έκτακτη κατάσταση η οποία απαιτεί για την αντιμετώπισή της όλες τις δυνάμεις του έθνους… Η αμυντική βιομηχανία του τόπου ΔΕΝ θα μπορούσε να λείπει, ιδίως όταν σημαίνοντες εκπρόσωποί της διαθέτουν διεθνούς καταξίωσης προϊόντα, τα οποία δίχως υπερβολή, είναι “κομμένα και ραμμένα” για την αντιμετώπιση κεφαλαιώδους σημασίας επιχειρησιακών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.




Ο λόγος για την γνωστή διεθνώς -παρουσία σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως- ελληνική εταιρία ΤΗΕΟΝ SENSORS, η οποία όπως έγινε γνωστό αποφάσισε να δωρίσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εικοσιπέντε (25) μονόκυαλα νυχτερινής όρασης τύπου ARGUS και πέντε (5) θερμικές κάμερες τύπου THERMIS LR.


Το αντικείμενο της δωρεάς αφορά προϊόντα ελληνικής σχεδίασης και πρόσφατης παραγωγής από την ΤΗΕΟΝ SENSORS, που ενσωματώνουν με υψηλής τεχνολογίας αισθητήρες. Και μάλιστα, δεν είναι πρώτη φορά που οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραλαμβάνουν σε μορφή δωρεάς τέτοιο υλικό, όπως μας πληροφόρησε πηγή του ΥΠΕΘΑ.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητηρίων και μαζί με όλες τις υπόλοιπες του υπόλοιπου επιχειρηματικού κόσμου που έσπευσε να “βάλει πλάτη” στην πανεθνική προσπάθεια, ελπίζουμε να βρουν μιμητές. Όλοι μπορούν, ατομικά ή ομαδικά, να έχουν συνεισφορά. Ακόμα και η πιο μικρή χειρονομία μπορεί να κάνει τη διαφορά…