Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από στιγμή σε στιγμή τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό! Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

Από ώρα σε ώρα το υπουργείο Υγείας θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορονοϊό. Η έξαρση των κρουσμάτων (σ.σ. έφτασαν τ...


Από ώρα σε ώρα το υπουργείο Υγείας θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορονοϊό. Η έξαρση των κρουσμάτων (σ.σ. έφτασαν τα 66 στη χώρα μας) φέρνει κλειστά σχολεία και απαγόρευση συναθροίσεων.




Οι εξελίξεις και η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού έφεραν νέα σύσκεψη το μεσημέρι της Κυριακής (08.03.2020) στο Μαξίμου. Μια σύσκεψη που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 13:30 και από εκείνη την ώρα άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το υπουργείο Υγείας. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως σε ό,τι αφορά στα σχολεία, δεν αποκλείεται, να προτιμηθεί να κλείνουν κατά περίπτωση, ανάλογα με τις εξελίξεις και τος συνθήκες. Στόχος της κυβέρνησης είναι μεν να πάρει αποτελεσματικά μέτρα αλλά όλα να γίνουν χωρίς πανικό.

Η νέα σύσκεψη στο Μαξίμου ήταν ένα… μίνι υπουργικό, αφού συμμετείχαν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Α. Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρ. Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ. Τσιόδρας.