Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ...;;; Τούρκος στρατοχωροφύλακας σημαδεύει Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο (βίντεο)

Το ισλαμικό καθεστώς κλιμακώνει στον Έβρο. Τούρκος στρατοχωροφύλακας, στην τουρκική όχθη του ποταμού, «υπερήφανα» σημαδεύει τους Έλληνες στ...

Τούρκος στρατοχωροφύλακας σημαδεύει Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο (βίντεο)

Το ισλαμικό καθεστώς κλιμακώνει στον Έβρο. Τούρκος στρατοχωροφύλακας, στην τουρκική όχθη του ποταμού, «υπερήφανα» σημαδεύει τους Έλληνες στρατιώτες στην άλλη πλευρά.




Αυτός υποτίθεται ότι είναι ΝΑΤΟϊκός στρατιώτης και σημαδεύει ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες. Βεβαίως όλοι γνωρίζουμε ότι είναι τζιχαντιστής με ΝΑΤΟϊκή στολή.

Το βίντεο τράβηξαν και έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τούρκοι, για να ανεβάσουν το χαοτικό ηθικό τους και το αναδημοσίευσε ο Τούρκος αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Το ισλαμικό καθεστώς ανέπτυξε τις προηγούμενες ημέρες περίπου χίλιους στρατοχωροφύλακες στα ελληνικά σύνορα για να αποτρέψει τις απωθήσεις μεταναστών από τις ελληνικές Αρχές ασφαλείας, όπως ισχυρίζεται.

Ωστόσο, ο ρόλος αυτών των δυνάμεων στα σύνορα είναι να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο όταν διαταχθούν.

Οι Έλληνες και Ελληνίδες στρατιώτες και αστυνομικοί είναι βέβαιο ότι εάν η χώρα μας δεχτεί εισβολή θα τιμωρήσουν άγρια και δίχως έλεος τον Τούρκο τζιχαντιστή εισβολέα.