Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Νέα Δημοκρατία ΔΙΕΓΡΑΨΕ Πρόεδρο ΝΟΔΕ επειδή πανηγύρισε την φωτιά στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ στη Λέσβο...!!!

Εκτός Νέας Δημοκρατίας θέτει το κυβερνών κόμμα τον Διαμαντή Καρασούλα, ο οποίος σχολίασε με πρωτοφανείς εκφράσεις τη φωτιά που ξέσπασε σε δ...

ΝΔ: Διεγράφη ο Δ.Καρασούλας - Για τις πρωτοφανείς εκφράσεις για τη φωτιά σε δομή στη Λέσβο (φωτο)

Εκτός Νέας Δημοκρατίας θέτει το κυβερνών κόμμα τον Διαμαντή Καρασούλα, ο οποίος σχολίασε με πρωτοφανείς εκφράσεις τη φωτιά που ξέσπασε σε δομή φιλοξενίας αλλοδαπών το βράδυ του Σαββάτου.




«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια», τόνισε, σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στέργιου. «Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας», ανέφερε η ανακοίνωση της οδού Πειραιώς.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολιτη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Διαμαντής Καρασούλας, όταν έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων One Happy Family του Ελβετικού Σταυρού, σε περιοχή της Λέσβου. Στην ανάρτησή του ο Διαμαντής Καρασούλας έγραφε «one happy night», ενώ συνόδευσε και με καρδούλα. Όταν μάλιστα χρήστης του facebook του απάντησε ότι "χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε", αυτός του έγραψε: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!».