Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!! Ο Τούρκος υπ. Υγείας καλεί τους Τούρκους να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό

Ο Tούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά δήλωσε πως η Τουρκία συμβουλεύει τους πολίτες της να μην πηγαίνουν στο εξωτερικό, αν δεν είναι απα...

Κοροναϊός Covid: Ο Τούρκος υπ. Υγείας καλεί τους Τούρκους να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό

Ο Tούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά δήλωσε πως η Τουρκία συμβουλεύει τους πολίτες της να μην πηγαίνουν στο εξωτερικό, αν δεν είναι απαραίτητο, εξαιτίας του κινδύνου του κοροναϊού και πως αυτοί που πηγαίνουν στο εξωτερικό θα πρέπει, όταν επιστρέφουν, να αυτοαπομονώνονται για 14 ημέρες.







Για να προληφθούν λοιμώξεις, οι πολίτες μας θα πρέπει να αποφεύγουν να πηγαίνουν στο εξωτερικό, αν δεν είναι απαραίτητο, και αυτοί που πηγαίνουν θα πρέπει να αυτοαπομονώνονται για 14 ημέρες, δήλωσε ο Κοτζά σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας πως η αργοπορημένη απάντηση ευρωπαϊκών χωρών θέτει τους Τούρκους σε κίνδυνο.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως στην Τουρκία έγιναν τεστ για τον κοροναϊό σε 1.363 ύποπτα κρούσματα, αλλά κανένα δεν βρέθηκε θετικό.