Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Πληροφορίες ότι οι Τούρκοι στέλνουν και «ποινικούς» να συστρατευτούν με τους λαθρομετανάστες...

Χιλιάδες άτομα παραμένουν πίσω από τον συρμάτινο φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την προσδοκία να περάσουν στην ελληνική πλευρά, η οπο...


Χιλιάδες άτομα παραμένουν πίσω από τον συρμάτινο φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την προσδοκία να περάσουν στην ελληνική πλευρά, η οποία καθημερινά ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας, με διμοιρίες των ΜΑΤ από αστυνομικές διευθύνσεις από όλη τη χώρα, ενώ και οι διοικητές των ταγμάτων εθνοφυλακής ενημερώθηκαν να είναι σε ετοιμότητα.






Χθες, οι αρχές προχώρησαν σε 70 συλλήψεις στην πρώτη, δεύτερη και τρίτη γραμμή ελέγχου και έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ άλλες 66 συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής ημέρας.

Νέα διάσταση παίρνει η κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά την πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ πως μεταξύ των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που μεταφέρουν οι Τούρκοι προς τον Έβρο βρίσκονται και «ποινικοί».

Κορυφαία κυβερνητική πηγή, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχουν στοιχεία πως οι τουρκικές αρχές έχουν ανοίξει τις τελευταίες ώρες κλειστά κέντρα κράτησης όπου βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες με παραβατική συμπεριφορά και τους μεταφέρουν στα σύνορα με την Ελλάδα.