Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλέβουν την γη της Μάνας της Χιμάρας, Ερμιόνης Μπρίγκου

Άλλη μία περίπτωση πλαστογραφίας και κλοπής οικοπέδου στο Λιβάδι Χιμάρας. Συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου πούλησε το οικόπεδο της οικογ...


Άλλη μία περίπτωση πλαστογραφίας και κλοπής οικοπέδου στο Λιβάδι Χιμάρας.




Συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου πούλησε το οικόπεδο της οικογένειας του συνολικής έκτασης 1360μ με πλαστά έγγραφα και φυσικά την βοήθεια της δημοτικης αρχης και στην συνέχεια με νέα πλαστογραφία έκανε την έκταση 3800μ. Στην νέα αυτή έκταση των 3800μ συμπεριλαμβάνετε και έκταση η οποία ανοίξει στην Ερμιόνη Μπρίγκου.

Η Ερμιόνη Μπρίγκου είναι γνωστή στο πανελλήνιο ως η Μάνα της Χιμάρας, καθώς στον κήπο της αναπαύονται 6 Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι έπεσαν υπέρ πατρίδος το 1941. Η ίδια κρατούσε μυστικό τον τάφο στα χρόνια του Χότζα με φοβούμενη την βεβήλωση του. Για την πράξη της αυτή έχει τιμηθεί ουκ ολίγες φορές από την Ελληνική κυβέρνηση.

Οι υπηρεσίες του δήμου Χιμάρας, με συνοπτικές διαδικασίες έφτιαξαν το οικόπεδο ετοίμασαν το φάκελο και τον έστειλαν για εγραφη στο υποθηκοφυλακείο Αυλωνα.

Οπως βλέπετε στο έγγραφο η άδεια εκδόθηκε με διαδικασίες fast track, παρόλο που σε κατοίκους της Χιμάρας δεν εκδίδουν άδεια ούτε καν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Η κλοπή της γης μας από τους καταπατητές συνεχίζεται και φυσικά με την συνδρομή της δημοτικής αρχής.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο