Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφτιαξε 600 μάσκες και τις προσέφερε στο νοσοκομείο Γρεβενών.. Αρνήθηκε να πληρωθεί, καθώς θέλησε να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη

Στην κατασκευή 600 μασκών προχώρησε μία γυναίκα με κατάστημα ρούχων στα Γρεβενά, τις οποίες χάρισε στο νοσοκομείο για να καλυφθούν οι ανάγ...

Έφτιαξε 600 μάσκες και τις προσέφερε στο νοσοκομείο Γρεβενών

Στην κατασκευή 600 μασκών προχώρησε μία γυναίκα με κατάστημα ρούχων στα Γρεβενά, τις οποίες χάρισε στο νοσοκομείο για να καλυφθούν οι ανάγκες που προέκυψαν λόγω κορονοϊού.




«Άκουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν. Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη.

Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ελόνα Αγκόλι για την επικοινωνία που είχε με το νοσοκομείο και την άρνησή της να πάρει χρήματα, ενώ για την κατασκευή των μασκών σημείωσε ότι χρειάστηκε εννέα ημέρες.

«Είπα στην υπεύθυνη ότι εάν χρειαστούν κι άλλες μάσκες θα τις φτιάξω, γιατί θέλω να βοηθήσω. Αυτές τις δύσκολες ημέρες πρέπει εμείς οι άνθρωποι να βοηθήσουμε, όπου μπορούμε… να αντέξουμε», ανέφερε η γυναίκα, που είναι μητέρα δύο παιδιών, μίας 18χρονης και ενός 9χρονου, η οποία εδώ και 21 χρόνια ζει με τον σύζυγό της στη χώρα μας.