Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πέρασα μαύρες στιγμές, έκλαιγα με λυγμούς όταν σταμάτησε ο πυρετός» λέει 55χρονος από το «Θριάσιο» ΒΙΝΤΕΟ

Ο 55χρονος άνδρας μίλησε για την περιπέτειά του που ξεκίνησε πριν από 16 ημέρες Τις «μαύρες στιγμές» που πέρασε από τη στιγμή που προσβλήθ...


Ο 55χρονος άνδρας μίλησε για την περιπέτειά του που ξεκίνησε πριν από 16 ημέρες
Τις «μαύρες στιγμές» που πέρασε από τη στιγμή που προσβλήθηκε με κορωνοϊό περιέγραψε 55χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.





Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την τρομακτική εμπειρία που βιώνει τις τελευταίες 16 ημέρες τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός «δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε».

Η περιπέτειά του, όπως λέει, ξεκίνησε με πυρετό. «Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39άρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω».

«Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ηταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από τη χαρά μου» προσθέτει για τις ημέρες που ακολούθησαν την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Ο κ. Αλεξίου είπε, επίσης, ότι «ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης».

Έστειλε, τέλος, το μήνυμα ότι «ότι ο κορωνοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ».