Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Δείτε βίντεο με συλλήψεις λαθρομεταναστών - Απωθήθηκαν 5.183 άτομα

Συνελήφθησαν συνολικά 45 άτομα κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Μπαγκλαντές Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στο εθ...

silipshs-arthrou

Συνελήφθησαν συνολικά 45 άτομα κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Μπαγκλαντές

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του Έβρου, κυρίως ανάμεσα στις Καστανιές και στις Φέρες, για εντοπισμό και σύλληψη μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.




Από τις 06.00 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, δεν επιτράπηκε η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα, στην περιοχή του Έβρου, συνολικά σε 5.183 άτομα. Στο ίδιο διάστημα συνελήφθησαν 45 άτομα κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Μπαγκλαντές.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας 1.000 περίπου άτομα επιχείρησαν μαζικά να εισέλθουν παράνομα σε ελληνικό έδαφος στο Δέλτα του Έβρου.

Η μαζική απόπειρα παράνομης εισόδου στο Ελληνικό-Ευρωπαϊκό έφαφος αποτράπηκε από πολύ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο. Στη συνέχεια, τα άτομα υποχώρησαν προς το εσωτερικό της Τουρκίας.

Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί σε κέντρα κράτησης μεταναστών και οι καταδικασθέντες (για παράνομη είσοδο) σε καταστήματα κράτησης.

Το πρωί στη βόρεια είσοδο της Ορεστιάδας, στον κάθετο άξονα για Ορμένιο, αστυνομικό κλιμάκιο εντόπισε και συνέλαβε δύο μετανάστες που κινούνταν νότια. Ο πρώτος από το Αφγανιστάν και ο δεύτερος από χώρα της Αφρικής, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.