Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατερίνη: Χειροπέδες σε 49 χρονο που κατηγορείται ότι παρέσυρε σκόπιμα την πρώην σύντροφο του

Ο 49χρονος συνελήφθη καθώς θεωρείται πως παρέσυρε σκόπιμα την, ποδηλάτισσα, πρώην σύντροφο τους με βαν. Το περιστατικό συνέβη το...

Κατερίνη: Χειροπέδες σε 49 χρονο που κατηγορείται ότι παρέσυρε σκόπιμα την πρώην σύντροφο του

Ο 49χρονος συνελήφθη καθώς θεωρείται πως παρέσυρε σκόπιμα την, ποδηλάτισσα, πρώην σύντροφο τους με βαν.




Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην πόλη της Κατερίνης, με τον κατηγορούμενο οδηγό να εγκαταλείπει αιμόφυρτη την 51 ετών ποδηλάτισσα, η οποία υπέστη σοβαρό τραυματισμό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ερευνώντας την υπόθεση και αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποίησαν αρχικά τα στοιχεία του 49χρονου οδηγού και στη συνέχεια τον εντόπισαν σε περιοχή της Πιερίας, όπου τον συνέλαβαν.

Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία.

Σε συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, κατασχέθηκε το όχημα ενόψει της πραγματογνωμοσύνης που θα ακολουθήσει. Πρόκειται για όχημα τύπου βαν που φέρεται να ανήκει στην μητέρα του κατηγορούμενου, ενώ κατά τον χρόνο τέλεσης της αποδιδόμενης πράξης δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.